Den første tid i klinikken :)

Hej du 🙂

Først vil jeg lige ønske dig en dejlig påske og måske endda påskeferie hvis du er så heldig.
jeg selv holder klinikken åben hele påsken 🙂

Nu vil jeg gerne sige en tak
til alle de klienter som har lagt vejen forbi min lille kliniks første rigtige åbnings uger, måske du har været en af dem, hvis du ikke har endnu så skal du være så hjertelig velkommen til min lille klinik 🙂

Det har været 2 fantastiske uger, ærligt indrømmet så  sad jeg med en hvis form for ængstelse inden, for kan det overhoved lade sig gøre at have en lille klinik herude, lidt ude på landet, i det sydsjællandske. Men Jeg er så glad, jeg har haft lidt at lave hver dag og jeg har fået lov til at gøre noget af det jeg er gladest for, nemlig at hjælpe.
Det har været hjælp i form af at behandle på smerter, eller en hjælp til at behandle på nedsat mobilitet i et led eller noget så fantastisk som at hjælpe med at give ro i en spændt krop og sjæl.

Det har også været en stor omvæltning

Fra at have et almindeligt fuldtidsarbejde, hvor jeg kørte hjem til klienter i fritid og som hobby og så til nu hvor jeg står i mit eget lille hyggelige rum.
Tingene bliver ikke bare ordnet for mig og går noget forkert er det op til mig. Jeg er blevet chef, rengøringsassistent, økonom, sekretær, arbejder og når jeg går ud af døren til klinikken går jeg hjem og er mor og kæreste (og nok også lidt rengøringskone, vaskekone, og meget mere 😀 )
Men det er så fantastisk givende at have hele sin sjæl med i det.
Og jeg er fyldt med en ny form for energi.

En lille ting til dig

Da jeg er så glad vil jeg også gerne give dig som kommer og får en behandling i min lille klinik en gave. Når du har fået en behandling her så får du en kupon med 10 % på næste behandling, hvis du også følger min Facebook side eller instagram så får du 5 % mere. altså helt op til 15 %. Du kan vælge at bruge kuponen selv men har du en kær som måske har brug for behandling kan du også give den videre. Se det er altså god energi ik? 🙂

Jeg smider også en konkurrence op på facebook i løbet af dagen, det kommer der et separat indlæg om 🙂 men du må hellere holde udkig efter den.

Tak fordi du læste med.
Påske Hilsen Klinik HEKI v. Henriette Kirk

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *