Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage 30 min.

30 min behandling hvor der typisk vil være fokus på et mindre område som fx ben, ryg, nakke/Hoved eller arme/bryst. Kan også være efter eget ønske eller med problemfokus

Fysiurgisk massage 60 min.

i den 60 min lange behandling er der fokus på massage af hele kroppen. Det kan også være en massage efter ønske eller problem.

 

Fysiurgisk massage 90 min.

i den 90 min lange behandling bliver kroppen masseret på alle leder og kanter. led og muskler bevæges og løsnes. Det er ren luksus for en træt og øm krop. Kan selvfølgelig også laves efter ønske og med fokus på problem.

Hvad er fysiurgisk massage:

Fysiurgisk massage er en massageform som tager udgangspunkt i kroppens anatomi og fysiologi. Dette stiller også en del krav til massøren i form af viden og uddannelse da kendskab til muskler, deres udspring og funktion, er en nødvendighed.
Fysiurgisk Massage er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur.
En fysiurgisk massage kan kompensere for de negative påvirkninger som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give. det er en meget gammel behandlingsform.
Formålet med den fysiurgiske massage er at behandle og forebygge smerter og skader, samt at øge kroppens bevægelighed og smidighed samt fremme velvære og afspænding.
En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, dette gør det muligt for massøren at tilpasse behandlingen til den enkelte klient og dennes eventuelle problemer.
Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.  

Hvad kan fysiurgisk massage gøre for dig:

-Den kan nedbryde/løsne din krops affaldsstoffer.
-Den kan fjerne spændinger.
-Den modvirker stress og afslapper krop og sjæl.
-Den kan løsne de muskelspændinger som kan være skyld i spændingshovedpiner.
-Den kan løsne og smidiggøre dine muskler, led og sener.
-Den stimulerer blodcirkulationen samt nerver og lymfer, hvorved affaldsstofferne udskilles fra muskelvævet.
-Den kan forkorte din restitutionstid.  
-Den kan øge kroppens produktion af endorfiner og virke smertelindrene.
-Den kan faktisk også være med til at udglatte din hud da den øger blodgennemstrømningen til hudens celler, den får dig til at se frisk og ”glødende” ud.

Lukket for kommentarer.