Behandlinger

Behandlinger hos Klinik HEKI


Fysiurgisk massage

Klinik HEKI tilbyder Fysiurgisk massage i behandlinger af 30, 60 eller 90 minutters varighed. Fysiurgisk er en dybdegående og effektiv behandling.
klik her og læs mere om den fysiurgiske massage og behandlingerne.

Læs mere om Fysiurgisk massage her

 


Skadesterapi

Klinik HEKI tilbyder også skadesterapi. Skadesterapien er en behandling med problemet for øje. Behandlingen er mere centreret på et problem/smerte og der arbejdes med triggerpunkter, stræk, mobilisering m.m.

Læs mere om skadesterapi her


Kombi Behandling

 Klinik HEKI vil så gerne at du får det bedste ud af behandlingen, derfor tilbydes der kombi behandling i 30 og 60 minutter. En kombibehandling er egentlig lidt at ryste behandlingsposen samt at tilføje noget fysisk værktøjer som fx cupper, og så vælge det der virker bedst efter behovet. Så mens du måske får cupper på skulderen får du fysiurgisk massage på benene og mobiliseret leddene. Eller hvad du og din krop ellers har brug for.
 

                      


Velvære Behandling

Klinik HEKI tilbyder også velvære behandlinger.
Det er en massageform der ikke går så dybt som den fysiurgiske massage, men du har stadig den stress-nedsættende effekt og øgede blodcirkulation. 
Behandlingen kan fx tilsættes duftende aromatiske olier valgt til humør/situation. eller hvad med et lækkert varmetæppe på briksen så du bare kan slappe af og nyde. 

Lukket for kommentarer.