6 dage til åbning – ventetids konkurrence


Hej skønne du 🙂 

så er der 6 dage til at jeg åbner klinikken og jeg havde en lille idé om at jeg ville lave en konkurrence,  den idé må jeg hellere fuldføre. Vinderne bliver fundet på åbningsdagen d. 1/4-2017. Jeg laver 2 separate facebook konkurrence opslag.

Se opslaget med 60 min konkurrence

Se opslaget med 30 min konkurrence

Hele 2 chancer Det ene opslag bliver med en konkurrence hvor du kan vinde 30 min fysiurgisk massage.
Det andet opslag gælder hele 60 min fysiurgisk massage. 

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencerne er at like/synes godt om de 2 opslag. du må meget gerne tagge dem du også mener har fortjent en lækker massage, men det er ikke et krav. ligeledes vil jeg blive glad hvis du spreder ordet og deler men dette er heller ikke et krav. 

Jeg håber meget du vil være med og så ønsker jeg dig en fantastisk uge. lad os sammen krydse fingre for at solen skinner hele ugen. Klinik HEKI v. Henriette Kirk


konkurrencen er ikke associeret med Facebook på nogen måde. Konkurrencen udbydes af Klinik HEKI og data afgivet i forbindelse med konkurrencen, vil ikke blive videregivet til Facebook eller 3. part.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *